En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Sizin midein yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi kucakin bu unsura özen edilmelidir.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Hakikaten yangınlardan korunmak muhtevain taban olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Tasar hatta yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı hakikat itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Karakol strüktürsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da elverişli maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir seçenek sunar.

Hassaten, acil çıkış bapsı olarak Yangın Kapısı da adlandırılan bu baplar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

İmal edildikleri malzemelerin tekmil iklim koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Report this wiki page