Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni ile müteallik yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade benibeşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne düz açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en onat yükselmek politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da esrarı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emin platform oluşturur.

Yangın ve acil kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da anlatım edilen bu kol bazı modellerde uygun kapı koluna misil. 

Mono blok gövde örgüsı kanat sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapısı Menteşesi denir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Sertifikasız yangın kapıları da şayeste maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir seçenek sunar.

Icap bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak zirda zemin alan illere Yangın Merdiveni Kapısı özen vermekteyiz.

Özellikle duyarlı ve zikıymet materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup yangın kapısı katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Strüktürda bulunan insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan ivedili kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse bilcümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Report this wiki page